A Kormány 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelete határozott a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről.

A rendelet 12.§ első bekezdésének (1) j. pontja értelmében - amely megtiltja a múzeális intézmények látogatását és az ott foglalkoztatottak kivételével az ott tartózkodást  - Múzeumunk 2020. december 10-ig bezár. A járványhelyzet változásával további intézkedésekre is sor kerülhet, amelyről látogatóinkat tájékoztatni fogjuk. Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

 Tisztelt látogatóink!

A 2020. november 4-én életbe lépett rendkívüli jogrend és a kihirdetett veszélyhelyzet a múzeum látogatását az alábbiak szerint érinti:

  • az épületbe kizárólag orrot és szájat eltakaró maszkban lehet belépni
  • a bejáratnál a kézfertőtlenítés kötelező
  • az épületbe lépve, az egymás közötti legalább másfél méteres távolság betartása kötelező

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

 

Kedves múzeumbarát gyerekek és szülők!

Az őszi szünet idejére (2020. október 26. és 30. között) a Kubinyi Ferenc Múzeum szünidős tábort szervez. Jelentkezni Smelkó Istvánnál lehet, részletekért a bővebben gombra kattintva érhetik el!

Tisztelt Látogatóink!
2020. november 3-tól az intézményünk nyitvatartása a következők szerint módosul:
Keddtől szombatig: 10:00 és 16:00 óra között nyitva.
Vasárnap és hétfő: ZÁRVA
Minden hónap utolsó vasárnapján 10:00 és 16:00 óra között nyitva tartunk, ezen a napon a belépés ingyenes.
A szécsényi Kubinyi Ferenc Múzeum és a Latte Maffiato zenekar sok szeretettel vár mindenkit egy kis hangulatos, kastély kerti szombat délutáni Jazz Piknikre. Finom borok és a hozzá illő kézműves finomságok mindez fűszerezve francia, olasz, magyar, amerikai nagy sikerű dalokkal. Helyszín: a szécsényi Kubinyi Ferenc Múzeum / Forgách-kastély kertje. Időpont: 2020 szeptember 26. szombat délután 16.00 óra.