Szeretettel várjuk Önöket a Múzeumok éjszakája alkalmából meghirdetett programjainkra, a csatolt meghívó alapján!

A programok a kastély udvarában ingyenesen látogathatók, a múzeum épületébe a belépő 500 Ft (Felnőtt) és 250 Ft (6-18 év), 6 év alatt ingyenes. A múzeumi belépő tartalmazza a kiállítások, a Nugyati bástya megtekintését, valamint a vezetett pince-túrát és a várkerti tanösvényen vezetett túrát is!

Mindenkit szeretettel várunk!

2021. június 25-26-án, pénteken és szombaton Nemzeti Újraerősödés hétvégét rendezünk a Kubinyi Ferenc Múzeumban a szécsényi országgyűlés és II. Rákóczi Ferenc vezérlő fejedelemmé választása tiszteletére, gazdag programmal. Rendezvényünket a nemzeti összetartozás jeles alkalmának is tekintjük, melyben a magyar-magyar kapcsolat éltetése mellett főként a szlovák-magyar együvé tartozás élesztését/ápolását hangsúlyozzuk.

Szeretettel várjuk Önöket a csatolt program szerint!

Tisztelt Meghívottunk!

A trianoni évfordulón a szécsényi Kubinyi Ferenc Múzeum rendezvényt szervez a nemzeti összetartozás és újra erősödés jegyében. Tisztelettel hívjuk Önöket a csatolt meghívó szerint Szécsénybe, június 4-én fél 5 órára! Hívjuk a felvidéki honfitársainkat, és különösen számítunk a gyermekek, diákok részvételére is.
 
Hazafi barátsággal:
Dr. Limbacher Gábor
múzeumigazgató
Kedves Vendégeink!
 
Nógrád megye jeles történelmi emlékhelye a szécsényi Kubinyi Ferenc Múzeum ingatlana. Itt, az egykori főnemesi birtokon zajlott a szécsényi országgyűlés, ahol II. Rákóczi Ferencet az egész haza vezérlő fejedelmévé választották. Az Emlékhelyek Napján, 2021. június 20-án délután fél 4-től az Erkel Ferenc vegyeskar a kuruc kor és a nemzeti zenekultúra gyöngyszemeiből ad válogatást, majd a Latte Maffiato zenekarral lesz részünk igényes, mégis szórakoztató zenei élményben. Az Osztroluczki pincészet jóvoltából remek borok és egyéb finomságok is várnak ránk.
Kérjük az asztalfoglalást és az előzetes jegyvásárlást, hogy tervezhessünk :)
Emlékhelyünk meglepetésével is készülünk!
 
Hívom és várom Önöket:    Dr. Limbacher Gábor, múzeumigazgató
                                                (06/20 96 96 30)

Kedves Múzeumbarátok! 

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy múzeumunk 2021. május 18-tól újra fogad látogatókat!

Tisztelettel kérjük Önöket az alábbi szabályok betartására, amelyeket a kastélypark területén és az épületben szükséges alkalmaznunk: