RENDKÍVÜLI ZÁRVATARTÁS

Tekintettel a Magyar Nemzeti Múzeum sokszorosára növekedett rezsiköltségére, valamint a központi költségvetési szervek földgáz-beszerzésével összefüggő további kötelezettségvállalásairól szóló 1438/2022. (IX.9.) Korm. határozatban előírt 25%-os mértékű energia megtakarításra, a főigazgatóság múzeumunk

2022. november 1-től várhatóan 2023. február 28-ig tartó bezárását rendelte el.

A munkatársak főként a múzeum új raktárbázisának berendezésén, illetve otthoni munkavégzésben tevékenykednek. Online formában rendszeresen jelentkezni fogunk. Dr. Limbacher Gábor múzeumigazgató elérhetősége: +36 20 96 96 305; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

 

Tájékoztatás az általános nyitvatartásról és árakról

Kedd-vasárnap: 10-16 óra

Hétfő: szünnap

Minden hónap utolsó vasárnapján 10-16 óra között nyitva tartunk, azon a napon az állandó kiállítások megtekintése a 26 év alatti személyek, továbbá a 18 év alatti személyeket kísérő, legfeljebb két közeli hozzátartozó számára ingyenes.

További információt, jegyvásárlással kapcsolatos tájékoztatást az alábbi elérhetőségek egyikén kérhetnek: 06/32-370-143, e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

dr. Limbacher Gábor igazgató

Nyomtatás

Elérhetőségeink:

Szécsény, Ady Endre utca 7.
Telefon/fax: 06-32-370-143
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Jegyvásárlással kapcsolatban információ: 06-32-370-143; e-mail: kubinyi.muzeumEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A 2011. évi CXII. törvény rendelkezik a közérdekű és a közérdekből nyilvános adatok megismeréséhez és terjesztéséhez való jog érvényesülését szolgáló alapvető szabályokról közfeladatokat ellátó szerv esetén.

A Kubinyi Ferenc Múzeum az általános közzétételi kötelezettségének az alábbiakban tesz eleget.