A MNM Forgách-Lipthay Kastélymúzeum díszterme és előadóterme lehetőséget biztosít különböző rendezvények lebonyolítására. Termeink kiváló helyszínként szolgálnak konferenciák, céges rendezvények, tréningek és továbbképzések, valamint családi ünnepek és esküvők lebonyolítására. 

Aktuális áraink:

Helyszín Időtartam      Ár
Díszterem egész nap1 bruttó 100.000 Ft
Előadóterem egész nap1 bruttó 50.000 Ft
Díszterem fél nap2 bruttó 50.000 Ft
Előadóterem fél nap2 bruttó 25.000 Ft

1Egész napos rendezvény: a rendezvény teljes lebonyolítása (előkészülettel és lebontással együtt) több, mint 4 órát vesz igénybe.

2Fél napos rendezvény: a rendezvény teljes lebonyolításának időtartama 4 óránál kevesebb (előkészülettel és lebontással együtt).

További helyiségeket és szolgáltatásokat igénylő szakmai konferenciák, továbbképzések stb. rendezvények esetén árajánlatért kérjük hívja a 06/32-370-143 telefonszámot, vagy írjon nekünk a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre!

A múzeum környezetében, a kastély rendezett kertje és a felújított épület remek lehetőséget biztosít az esküvői fotók elkészítéséhez.

A múzeumpedagógiai órákkal az oktatás olyan szeletét szeretnénk erősíteni, amely történelmi múltunk jobb megértését teszi lehetővé, és a múzeum kulturális értékek átadásában játszott felelős szerepét is erősítik.