Terembérlet

A Kubinyi Ferenc Múzeum díszterme és előadóterme lehetőséget biztosít különböző rendezvények lebonyolítására. Termeink kiváló helyszínként szolgálnak konferenciák, céges rendezvények, tréningek és továbbképzések, valamint családi ünnepek és esküvők lebonyolítására. 

Egyedi árajánlathoz kérjük hívja a 06-32/370-143 számot, vagy írjon nekünk a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre!

A díszterem 90 fő befogadására alkalmas, parkettás járófelülettel, futószőnyeggel ellátott 110 m2-es terem. A belső tér átláthatósága lehetővé teszi tolmácsfülkék felállítását, így a több nyelven megrendezett konferenciák lebonyolítására is kitűnően alkalmas. Projektort, projektor-állványt, vetítővásznat, hangosítást biztosítunk.

A rendezvényeket követő állófogadásra exkluzív környezetet biztosító, szintén parkettás 70 m2-es előadóterem vehető igénybe, amely rendelkezik egy előkészítő helyiséggel is.

Az előadóterem 50 fő befogadására alkalmas és több funkcióban is jól használható. Állófogadás lebonyolításra, ismeretterjesztő előadások megtartására, valamint informatikai és nyelvi képzéseknek is helyszíneként szolgálhat. A terem - igény szerint - 15 fő számára számítógépes munkaállomással is felszerelhető.